Hvis du har brug for en undervognsbehandling af højeste kvalitet, så er vi eksperterne, du burde bruge. Vi hjælper hver dag mange kunder med undervognsbehandling af biler af alle typer, modeller og årgange med effektiv bilpleje. Vores værksted ligger i Horsens, og derfor har vi kunder fra hele Midtjylland, fx typisk Aarhus og Vejle.

Vores medarbejdere trækker på god uddannelse og stor erfaring, når de arbejder, og vi bestræber os hver dag på at udvikle os for at kunne yde dig de bedst mulige løsninger. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af håndværket. Det er din sikkerhed for gode, holdbare resultater.

Sådan foregår en undervognsbehandling

En undervognsbehandling hos Horsens Autocenter forløber i følgende trin:

  1. Adskillelse med afmontering af beklædninger, dækplader, inderskærme, lyddæmpende og fugtsugende svampe samt boring af nødvendige huller
  2. Vask og afrensning af undervognen for fjernelse af salt, snavs, PVC, gummihud, rustflager mm.
  3. Tørring
  4. Behandling af over- og undervogns døre, klapper, skærme, motorrum, paneler, vanger, vognbund, hjulkasser osv. med et tyndt fugtfortrængende penetrerende produkt og efterfølgende med et lyddæmpende slidlagsprodukt på den udvendige vognbund
  5. Montering af de adskilte dele og efterfølgende klargøring og udvendig vask

Kvalitetsarbejde med garanti

Vi er underlagt kontrol ordning ved Teknologisk Institut - Dvs. at vi 1 gang om året får besøg af Teknologisk Institut, hvor de gennemgår 5 biler - Vi har ved disse kontroller været fejlfrie - Kundens garanti for kvalitets arbejde. Vores produkter er ligeledes godkendt af Teknologisk Institut.

download

Udover undervognsbehandling udfører vi også:

Og så forhandler vi desuden brugte biler og har arbejdet med leasing til både private og erhverv i over 10 år.

Få en effektiv og ordentlig løsning til en god pris på undervognsbehandlinger i Horsens

Hvad koster en undervognsbehandling? På autoværkstedet Horsens Autocenter er vi eksperter i undervognsbehandling. Indhent et uforpligtende tilbud på din opgave i dag og få bilen hurtigt og effektivt i top stand igen.

Vil du vide mere? Kontakt os i dag

Vi står altid klar med rådgivning og vejledning om den optimale pleje for din bil, og vi trækker på mange års erfaring, så tøv ikke med at besøge os på værkstedet i Horsens til en snak.

Du kan også kontakte os på telefon +45 7562 3345 eller skrive en til vores e-mail info@horsensautocenter.dk. Alternativt kan du skrive til os via kontaktformularen her, og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.​

Book tid online hos Horsens Autocenter

Vores erfarne mekanikere og specialister glæder sig til at tage imod dig.

Ønsker du at kontakte os på mail, benyt da:

info@horsensautocenter.dk

Hvad mener vores kunder?

Gennem tiden har vi samlet en masse anmeldelser fra vores kunder. Her kan du læse hvad en håndfuld af dem mener om Nemlease.

"Alt er forløbet profesionelt..."

Alt er forløbet proffesionelt og med stor entusiasme fra NemLease, Horsens Autocenter. De finder ønskebilen hvis ikke de har den på lager og man bliver godt informeret under hele processen, indtil man får nøglerne udleveret.

Kan kun give firmaet mine bedste anbefalinger.

Peter Ibrug

"Bedste service jeg har oplevet"

Jeg har søgt efter en bil i et års tid og kommet i kontakt med nemlease i Horsens. Jeg har nu endelig fået min drømmebil og jeg kan kun anbefale Nemlease til alle i Danmark. Lars som har nemlease har simpelthen ydet den bedste og mest proffesionelle service jeg nogensinde har fået.

DANY OfficialTV

Vil du læse flere anmeldelser?

logodinitrol

er du interesseret?

Kontakt dit lokale bilværksted og hør mere

Hos Horsens Autocenter er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål med kompetent rådgivning og vejledning om optimal bilpleje. Kig gerne forbi vores autoværksted i Horsens eller kontakt os og hør mere om vores services på telefon 75 62 33 45. Du kan også skrive til os med dine spørgsmål via kontaktformularen på kontaktsiden. Vi giver med glæde et uforpligtende tilbud.

Kontaktinformation

Horsens Autocenter

CVR-nummer: 34716048

Lunavej 1E, 8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

​Klargøring af biler: 75 62 33 45

Undervognsbehandling: 75 62 33 45

Leasing af biler: 52 19 09 42

om horsens autocenter

Vi har samlet 43 års erfaring i undervognsbehandling af biler og vi er siden 2011blevet testet fejlfri af Teknologisk Institut - din garanti for god bilservice.

Hos Horsens Autocenter klarer vi alt i bilpleje med løsninger som rustbeskyttelse, total undervognsbehandling og indvendig behandling på alle bilmærker og modeller.

kc_badge_vi_stctter_2015