Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

​Overvejer du at få rustbehandling af bil, så den får en bedre rustbeskyttelse? Så er vi det rette sted for dig. Hos Horsens Autocenter er vi eksperter i at undervognbehandle med Dinitrol.

Vi har veluddannede medarbejdere med stor erfaring, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk. Det er din sikkerhed for et godt og holdbart resultat. Vi holder til i Horsens, men vi har også kunder fra blandt andet Aarhus, Vejle og mange andre steder.

Rustbeskyttelse bør udføres hvert andet eller tredje år

​Rustbehandling af biler forlænger levetiden, da biler ikke er produceret til det danske klima. Rustbehandlingen sikrer samtidig de dele på bilen, som ikke er dækket af fabriksgarantien. Derfor er det altid en god ide med rustbeskyttelse på bil.

Enhver undervognsbehandling bliver slidt over tid og især ved overdreven brug af undervognsvask. Vi anbefaler derfor, at bilen bliver efterbehandlet med Dinitrol hvert andet eller hvert tredje år. Det anbefalede interval kommer an på dit kørselsmønster og bilens stand.

Vi er underlagt en kontrolordning ved Teknologisk Institut. De kommer en gang om året og tjekker en række biler. Det er din garanti for, at vi leverer et kvalitetsarbejde. Alle vores produkter er ligeledes godkendt af Teknologisk Institut.​

Hvad koster rustbehandling?

​​Vores priser for rustbehandling afhænger af bilmærke og model samt af bilens årgang. Kontakt os for at høre mere og for at få råd og vejledning. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for den ønskede rustbeskyttelse.

Book tid online hos Horsens Autocenter

Vores erfarne mekanikere og specialister glæder sig til at tage imod dig.

Ønsker du at kontakte os på mail, benyt da:

info@horsensautocenter.dk

Hvad mener vores kunder?

Gennem tiden har vi samlet en masse anmeldelser fra vores kunder. Her kan du læse hvad en håndfuld af dem mener om Nemlease.

"Alt er forløbet profesionelt..."

Alt er forløbet proffesionelt og med stor entusiasme fra NemLease, Horsens Autocenter. De finder ønskebilen hvis ikke de har den på lager og man bliver godt informeret under hele processen, indtil man får nøglerne udleveret.

Kan kun give firmaet mine bedste anbefalinger.

Peter Ibrug

"Bedste service jeg har oplevet"

Jeg har søgt efter en bil i et års tid og kommet i kontakt med nemlease i Horsens. Jeg har nu endelig fået min drømmebil og jeg kan kun anbefale Nemlease til alle i Danmark. Lars som har nemlease har simpelthen ydet den bedste og mest proffesionelle service jeg nogensinde har fået.

DANY OfficialTV

Vil du læse flere anmeldelser?

logodinitrol

er du interesseret?

Kontakt dit lokale bilværksted og hør mere

Hos Horsens Autocenter er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål med kompetent rådgivning og vejledning om optimal bilpleje. Kig gerne forbi vores autoværksted i Horsens eller kontakt os og hør mere om vores services på telefon 75 62 33 45. Du kan også skrive til os med dine spørgsmål via kontaktformularen på kontaktsiden. Vi giver med glæde et uforpligtende tilbud.

Kontaktinformation

Horsens Autocenter

CVR-nummer: 34716048

Lunavej 1E, 8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

​Klargøring af biler: 75 62 33 45

Undervognsbehandling: 75 62 33 45

Leasing af biler: 52 19 09 42

om horsens autocenter

Vi har samlet 43 års erfaring i undervognsbehandling af biler og vi er siden 2011blevet testet fejlfri af Teknologisk Institut - din garanti for god bilservice.

Hos Horsens Autocenter klarer vi alt i bilpleje med løsninger som rustbeskyttelse, total undervognsbehandling og indvendig behandling på alle bilmærker og modeller.

kc_badge_vi_stctter_2015